Domov Forumi Problemi in Popravila AC Kušar Domžale – ni več pooblaščeni servis

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a  MrS 8 mesecev, 2 tednov nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #31923

  janez
  Udeleženec

  Pozdravljeni,

  že od leta 2013 pri AC Kušar v Domžalah servisiram KIO. Po letošnjem rednem servisu sem imel večjo težavo, ki se mi je zdela sumljiva, zato sem avto odpeljal na drug servis. Izvedel sem, da AC Kušar v Domžalah ni več pooblaščeni servis za KIO, pred rednim servisom pa me na to niso opozorili, kljub temu, da mi je zaradi nepooblaščenega servisa zapadlo še nekaj let garancije. Gre za zavajanje potrošnika in sem nad izdajanjem servisa za uradnega zelo razočaran. Če bi vedel, da niso registrirani kot uradni servis, svojega avtomobila seveda tja nebi odpeljal.

  Od KMAG Ljubljana (kjer sem avto kupil) nisem dobil nobenega obvestila, da servis AC Kušar ni več pooblaščeni servis, kljub temu, da so me ob nakupu avtomobila na redne servise napotili k AC Kušarju prav oni.

  Pazite, da ne boste iste napake naredili tudi drugi – vnaprej preverite kdo je pooblaščeni servis, ker tudi tisti, ki je včasih bil, morda to leto ni več.

  LP, Janez

  #31926

  rakrana
  Udeleženec

  Hja, že leta ni več. Mladi Kušar je bil baraba in avte, čeprav niti on niti AS nista bila lastnika vozil, prodal. Kot vem je tam zdaj evroservis ali nekej podobnega, šef pa Kušar jr.

  #31975

  MrS
  Udeleženec

  Na žalost sem na to že jaz opozarjal točno na tem forumu. Pojdi na uradni servis in naj ti preverijo, če so deli mogoče vsaj primerni. Ker v tem primeru naj bi ti garancija še vedno držala.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.