Domov Forumi Problemi in Popravila Avtocenter Kušar (prej Kia Kušar) ni več pooblaščeni servis za KIE

Oznake: 

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a  Jekleni 2 let, 6 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #30480

  MrS
  Udeleženec

  Zdravo,

  Rad bi opozoril vse v okolici Domžal (in ostale), da avtocenter Kušar NI VEČ pooblaščeni serviser za vozila Kia!! Malce sem jezen, ker sem danes klical tja, še posebej vprašal če sem dobil Kia servis in se z njimi nato dogovoril za redni servis. Nato po sumljivem občutku (vozim se mimo vsak dan, vidim da je drugačen salon itd…) preverim na kia.si in nato na KMAGu in ugotovim, da niso več pooblaščeni servis. Kljub temu, so me hoteli v ACKušar “z veseljem poservisirati”, brez povdarka, da mi s tem pade garancija (oz da niso več pooblaščenci).

  Spred the word, da ne bo kdo brez garancije ostal!

  #30651

  picko2
  Udeleženec

  Potem so vsi enaki. V Avtotrade v Sinji Gorici peljem avto na redni servis, čez mesec dni se prižge oranžna lučka za okvaro, avto v garanciji peljem na popravilo in nato maram poravnati račun. TO SO TAKE BARABE, DA JIM NI PARA. IZOBIBAJTE SE AVTOTRADE.

  #30896

  vseved70
  Udeleženec

  Očitno vam Kmag lepo pere možgane glede garancije… Mal si poglejte spodnji link:

  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/pet-let-so-nas-zavajali-glede-popravila-vozil-v-garancijski-dobi

  Sam vozim k Kšarju že 15 let, same pozitivne izkušnje in zadnje čase odkar je član mreže Euroservis bistveno cenejši od ostalih,kar verjetno tudi koga moti…

  #30897

  Jekleni
  Udeleženec

  Kakšno ima pa ta star članek vezo s Kio? To, da lahko servisiraš vozila v garancijski dobi tudi pri nepooblaščenem serviserju velja pri vseh znamkah. Je pa res, da mora neuradni serviser uporabljati enakovredne dele originalnim, ne pa kakšna cenena kitajska skropucala. Mene sicer moti pri vsem skupaj le to, da nepooblaščeni serviserji nimajo ustrezne opreme, kar velja predvsem za diagnostične računalnike. Kaj ti pomaga univerzalna diagnostika od Boscha, če pa lahko z njo testiraš le osnovne komponente motorja? Z njo ne moreš večinoma niti resetirati servisne lučke za menjavo olja, ki te potem ob vsaki vožnji spominja na tistih nekaj na kratki rok privarčevanih evrov.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.