Domov Forumi Problemi in Popravila problem z kmag lj

Ta tema vsebuje 19 odgovorov, ima 11 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a  Jekleni 2 tednov, 3 dni nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #31695

  kia rio
  Udeleženec

  Ali ima še kdo iskušnjo da so se na servisu naredili bedaka in te naročili na servis in,da bodo popravili napako pod garancijo potem ti pa rečejo,da moraš sam plačat ker da tega garancija ne krije

  #31696

  CeeDSW13
  Udeleženec

  Za katero stvar se pa gre, ker določene zadeve ne krije garancija.

  #31697

  kia rio
  Udeleženec

  ni problem v kritju garancije…
  problem je,da na kmagu v lj niso sposobni povedat konkretno,da ni prerjavenje ampak mehanska napaka,povrh vsega te imajo za norca in se sprenevedajo..
  skratka nikoli več na omenjen servis
  želel sem samo povedat da naj se folk pazi,da ga ne nategnejo tko kot mene

  #31698

  kia rio
  Udeleženec

  naj vam povem še to in upam,da to bere kdo od samega vodstva kmaga lj
  za takšne napake katero so naredili pri meni so ljudje iz nekaterih firm že leteli iz služb..žalostno je to,da te naročijo za popravilo potem pripelješ avto te sprejmejo potem,čez cca pol ure te obvestijo,da je zadeva za plačilo a naročili so te za garancijsko popravilo..to je bila prva napaka…druga pa da me nebi smeli naročit ker,da ni še odgovora ali bo garancija upoštevana ali ne..tretje pa da sedaj ni nihče od njih kriv …problem je v odnosu do strank

  #31699

  CeeDSW13
  Udeleženec

  Ja te imajo pa res ‘Power to surprise’:).

  #31700

  kia rio
  Udeleženec

  in s to zadevo so izgubili stranko katera je naredila 4 servise v enem letu..
  in ne morem nikomur priporočat dotični servis,da tam servisira

  #31701

  kia rio
  Udeleženec

  da ne bo kdo mislil,da je KIA slab avto ravno nasprotno avto je zelo uredu in poraba in vožnja brez pripomb

  #31786

  jessy
  Udeleženec

  jaz mam problem vedno na kmg v mariboru pred letom in pol sem kopila avto za 25 tisoc eur imam pa same tezave z mariborom ko sem kupila avto so mi vsi govorili da je garancija za vse pol pa ko crkne nekaj pa doben neodgovarja so pa zelo neprijazni glede na to vedno ko pridem tja so novi ljudje zaposleni to je svinerija kaj se dogaja bom se tak obrnila v lj da naredijo red v mariboru sem zelo pogosto tam in opazujem ljudi ko so zaposleni tam samo cakajo da gnar poberejo stranki ostalo jih nezanima neprijazni ljudje pa so da jih kar navedem .Medin Sadikovic glede njega sem bila ze pri direktorju niso nic uredili z njim on nemora delat z strankami bolse da gre delat za bodigarta ne pa da dela na takem nivoju sploh nic prijaznosti ni v mariboru nasledni je Marko Dibelčar AJA PA DA SE NAVEDEM ENO OSEBO ALENKA ŠVIGELJ sem bila prejsni mesec na servisu in ko sem jo videla sem kod stranka zelo razocarana bila gospa je sedela na stolu in bulila v racunalnik prvic sem jo videla in mi ni bila vsec obnasala se je koda sedi v kaficu .. Da se pripomnim to ljudje nehodite vec delat servise v kmag maribor kje se nahaja na teznem zagrebska ulica sama lopovscina in banda je tam samo denar pobirajo moj avto je star leto in pol placujem pa servise vsako leto drazje zadni servis je bil 377 eurov zdaj bom se v ljubljano klicala pa na televizor se jih dala kr to je katastrofa kaj se dogaja tukaj nasledni servis grem drugam katastrofa kaj se dogaja tukaj zelo sem razocarana .. Rada bi se navedla tole da ko sem kopila avto mi tudi niso bli sposobni zrihtat gum zimskih senzorskih fentilov in felne kr njim ucitno 1300 eurov smrdi pa smo sli drugam kupit ko so bol sposobni ko pa na kmag … ZELIM SI SAMO DA LJUBLJANA PORIHTA TOLE KAJ SE DOGAJA TAM ZELO VELIKO POZNAM STRANK KO MAJO ISTO KIA AVTO IN SAME PROBLEME ..

  #31793

  skokecpokec
  Udeleženec

  Hu,to pa je ena zlo razkurjena oseba,skoraj ne morem verjeti,da je lohk nekdo tko razpištoljen :) . V bistvu draga Jessy nisi nič napisala kaj pa je sploh vzrok tvoje jeze,ker kolk sem lahk zasledil, si udarila samo po osebah,ki so,po mojem mišljenju tamkaj zaposleni? Lahko bi vsaj razložila,kaj je pravzaprav bil ali kaj so bili vzroki,da so te tko razkurili ,mogoče ima še kdo drugi tudi kakšne takšne probleme,pa da si lahko zato pomagamo in svetujemo na forumu.
  Sem pa od sodelavca slišu ki hodi tja na servis,da se na vsakih par mesecov tam bojde res
  vršijo menjave,kod da razhaja tam kolera….in da bo poiskal drugi servis,ker ne misli več ob vsakem obisku servisa razlagati stvari ponovno zaradi novih zaposlenih.Sem mu svetoval naj potem izbere Avtomehanika Potočnik,saj so tam resnično korekti,ter se res posvetijo strankam.Že od nekdaj velja pravilo boljš malo pa slatko,kot pa veliko in gnilo. Res me zanima z čim so te tako dvignili…..podaj malo bolj točen opis,da ne bo še kdo priletel na “mino”…..pa lep pozdrav

  #31872

  alokiaceed
  Udeleženec

  Gospo Jessy čisto razumem… ravno brskam po netu, kje bi lahko dobila kakšen kontakt oz kontakt osebe, ki ima kakšen vpliv. Ker to kar se dogaja je nedopustno… Avto sem imela na popravilu več kot en mesec, najprej komentarji pa izgovori prvi teden, da bi bil avto hitro popravljen oz že, če bi cenilec prišel potem pa so potrebovali dobre 3 tedne da so mi skup spravli to skropucalo od avta in rezultat je tak katastrofa…. Moj je klical na kmag, tam so rekli, da pokličejo nazaj klica ni bilo naslednji dan zopet kliče… ista pesem… po tretjem poskusu pa ga je vezala. Včeraj je prevzel mojo kio…. na šipo je bila nalepljena stara vinjeta s prejšnjega stekla, vsa razpokana celo manjka kos vinjete, odtenek barve so zgrešil ampak ok to pustmo, da pa so dovolil predat avto tako pobarvan, da se vidi kak jim je barva tekla, ker se ni do konca posušilo pa ne vem… potem pa ko je moj omenil reklamacijo pa mu je vodja servisa tam nekaj nergal…. pa halo ….

  #31988

  jurc7
  Udeleženec

  Najslabši med najslabšimi, izogibajte se te hiše na daleč.
  peljem delati mali redni servis, čez cca 1000km se prižge lučka na armaturi, da potrebno opraviti servis, grem nazaj(mi za izklop lućke, ki je všteta v sam servis) hočejo zaračunati 50€.
  Peljem avto na garancijsko popravilo, napišejo , da se bo vse štelo pod garancijo…pridem po avto, nič popravljeno konkretno,zadeva ista kot pred servisom…Po tem , ko sem opozoril zaposlene ,da se z servisem ne strinjam,ker ni nič popravljeno, mi zatrdijo , da avto ni nov in da naj ne pričakuje da bo delalo vse(delala stvar, za katero so napisali, da se garancijsko popravi)….na koncu sem še opazil, da je bilo z avtom narejenih 40km(popis števca zaposlenega pred prevzemom avta se ne ujema z številko po prevzemu avta).Od zaposlenih dobim samo sprenavedanje, da ne vedo, da bi se kdo vozil, z mojim avtom….kontaktiram vodjo, kateri mi zatrdi , da bo zadevo raziskal in me obvestil v roku 14 dni….do danes(minilo 3 mesece),me ni obvestil še nihče… NAJSLABŠI, NE HODITE NA KMAG, ČE SI ŽELITE DOBRO!

  #31989

  jurc7
  Udeleženec

  Jessy, zaposleni v LJ so isto sranje…celoten KMAG je K***c, prijavi na zvezo potrošnikov, vloži tožbo…

  #32027

  krataka
  Udeleženec

  Z mariborskim KMAG res nekaj ni OK. Zaposleni se med seboj na glas prepirajo.. Do strank, ki ravno niso kupke, pa se obnašajo kot z lanskim snegom. Zelo neprofesionalno in nikakor ne na nivoju normalne komunikacije. Posebej če gre za servis ali uveljavljanje garancije. Po zadnji zelo slabi izkusnji tudi mene ne vidijo već tam.

  • Ta odgovor je spremenil/a  krataka 7 mesecev, 3 tednov nazaj.
  #32032

  Jekleni
  Udeleženec

  Mehaniki se itak vedno derejo, saj vsi bolj slabo slišijo…hahahaha
  Glede garancij je pa v interesu vsakega servisa, da jih izvede, saj so dobro ovrednotene s strani tovarne, problem je le takrat,ko gre za “mejne” primere ali primere izsiljevanja strank, kjer jim lahko tovarna zavrne garancijski zahtevek in s tem plačilo njihove že narejene storitve.

  #32042

  Igotstolen
  Udeleženec

  Ali pa ko Kia (ali katerakoli druga znamka) z “bonusi” pritiska na uvoznike, da priznavajo čim manj garancijskih popravil. VAG je en tak dober primer, trenutno imajo npr. strašne probleme z MAN šleperji letnik 14, 15 pa se je samo nekaterim največjim kamionarjem pri nas uspelo zmenit za brezplačna popravila..

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.